Je hebt je handen vol aan lopende opdrachten en zit niet echt te wachten op extra bezigheden als bloggen en vloggen. Waarom tijd steken in online zichtbaarheid als je toch meer dan genoeg werk hebt? Je klanten weten je toch wel te vinden. Daar ligt jouw eerste prioriteit, en bij het werk dat op tijd klaar moet. En social media, eigenlijk ligt het ver buiten je comfort zone. Je stelt het liever nog even uit tot het echt noodzakelijk is. Maar, ben je dan niet te laat?

Waarom langer uitstellen niet kan

Doe je nog niks op social media? Dan ben je 1 van de weinigen. Realiseer je dat het echt enige tijd duurt voor je een community hebt opgebouwd en al die inzet voor je gaat werken. Je laat een belangrijke gratis promotie tool liggen waarmee je je doelgroep kunt bereiken en informeren over al je activiteiten. Dus beter toch maar snel beginnen?

Daarom is online zichtbaar zijn noodzakelijk: de top 3

  1. Je vertelt wat je precies doet en voor welke vragen klanten bij je terecht kunnen en welke problemen je oplost. Zo gaat je doelgroep je zien als expert in jouw vakgebied.
  2. Jij wilt je onderscheiden ten opzichte van je concurrent. Door regelmatig van je te laten horen en jezelf te laten zien op social media bouw je een band op met je doelgroep. Hierdoor ontstaat de zo belangrijke gun factor.
  3. Zichtbaarheid is noodzakelijk voor je branding. Zonder online zichtbaarheid bouw je niet aan je merk en je merkwaarden. Je wilt je merk en je naamsbekendheid toch laten groeien?

Bloggen is hét middel voor meer zichtbaarheid

Wil jij ook meer online zichtbaarheid? Dan is een blog het perfecte middel. In jouw blog schrijf je over alles wat je bezighoudt en waar je tegen aan loopt in je werk. Zo laat je zien wat jij kunt betekenen voor jouw klanten en welke problemen je oplost. Je wordt gezien als een autoriteit in je vakgebied. Wil jij ook bloggen maar kun je wel een opstapje gebruiken? Kom dan naar Blogcafe.frl. Hier leer je alles over online zichtbaarheid en jouw vindbaarheid op Google.