Je bent al jaren actief op facebook en post een aantal keren in de week berichtjes. De ene keer is het een foto van een nieuw product.  De volgende keer de wekelijkse aanbieding. En dat is het wel zo’n beetje. Je voelt de sleur. Het begint je te vervelen. De kans is aanwezig dat je volgers dit ook zo voelen.

Je loopt vast en weet even geen nieuws te verzinnen

Maar jij laat het natuurlijk niet gebeuren dat je volgers deze week verstoken blijven van jouw waardevolle tips! Tijd voor actie. Ik weet zeker dat je met mijn 3 beste inspiratietips zo 20 nieuwe onderwerpen bedenkt.

Mijn 3 beste inspiratietips:

  1. Wat zijn de meest gestelde vragen van je klanten? Schrijf ze allemaal op, met de antwoorden je hier op geeft.
  2. Wat zijn de problemen van je klanten? Schrijf ze allemaal op, met de oplossingen die je toepast in de praktijk.
  3. Koppel je product aan een actualiteit, seizoen, feestdag, trending topic.

Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd en dat je nu, zo uit je hoofd een aantal onderwerpen kunt opschrijven. Voor mij werkt het het beste om mijn onderwerpen direct op te schrijven. Ik heb hiervoor een mooi boekje in mijn tas. Maar ik ben dan ook gek op mooie schriftjes en en boekjes. Zo kun je wanneer je onderweg bent, en inspiratie hebt, direct je onderwerpen lijst aanvullen.

Wil jij meer tips en tricks?