Wil je bloggen of schrijven voor social media, maar vind je het lastig? Zijn er altijd andere dingen die voorgaan, of komt het er gewoon niet van? Dan is het blogcafé iets voor jou! Door samen te bloggen heb je een stok achter de deur, kun je kennis delen en leren van elkaars ervaring. In Blogcafé werk je aan je volgende blog, krijg je feedback van de groep en voorzie ik je van schrijf- en marketing tips.

Leer op een makkelijke manier schrijven voor social media

Naast het schrijven van een blog komt er maandelijks een ander thema aan bod. Je maakt een schema met onderwerpen die voor jou relevant zijn en die je kunt behandelen vanuit verschillende invalshoeken. Zo hoef je het komende halfjaar niet meer na te denken over onderwerpen en je gaat iedere keer met een blog naar huis. En dat allemaal in anderhalf uur! Dat is mogelijk omdat je leert schrijven volgens een bepaalde structuur waardoor je heel doelgericht en effectief kunt werken. Na vier sessies zul je zien dat je steeds meer routine krijgt. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn: positioneren, leesbaarheid, schrijfstijl, foto’s, SEO, hoe stimuleer je reacties van je publiek etc. Uiteraard mag je zelf ook altijd onderwerpen inbrengen.

Blogcafé is jouw stok achter de deur

Heb jij ook zin om het bloggen goed in de vingers te krijgen? Dan is dit het moment. Deelnemen kost € 20,- per persoon per keer. Laat je reactie achter, dan informeer ik je over de start data.

Locatie
Maxima Centrum, Burgum